Tulee mukaan maaliskuussa suureen urheilujuhlaan

Hyvä Squashin Ystävä!

Helsinki Squash Rackets Club (www.hsrc.fi) järjestää Merihaan Palloilutalossa (www.meripeli.fi) squashin yleisen luokan miesten ja naisten Suomen mestaruuskilpailut.

Kilpailuun osallistuu vuosittain noin 100 pelaajaa ympäri Suomea. Kutsumme teidät mukaan auttamaan meitä suuren urheilujuhlan järjestämisessä.

Seuramme järjestää täyttää 1.7.2006 35- vuotta. Juhlavuosi huipentuu Merihaan palloilutalolla kyseisenä päivänä vietettävään juhlaan. Suomen mestaruuskilpailut ovat osa seuramme juhlavuoden huippuhetkistä. Merihaan palloilutalossa on noin 500 kävijää päivittäin.

Seuramme on Suomen suurimpia ja menestyksekkäimpiä squashseuroja. HSRC:llä on noin 200 jäsentä. Seuramme kirkkain tähti on maailman lista numero 15 ja Suomen ykköspelaaja Olli Tuominen. Muita maajoukkuetason pelaajia ovat Elina Kononen ja Juha Raumolin. Nuoriso-maajoukkueissa pelaavat Karri Salonen, Tommi Lind ja Katariina Kauppi. Kilpailun tuotot käytetään juniorivalmennuksemme toiminnan varmistamiseen.

Yhteistyömahdollisuutesi
– Kultainen lippupaketti: 100e, sisältää kilpailumaksun, pelaajaesittelytilaisuuden, pelipaidan ja istumapaikan finaaliin, bankettilipun
– Hopeinen lippupaketti: 30e sisältää pelaajaesittely tilaisuuden ja istumapaikan finaaliin
– Kilpailukutsun mainostila: alkaen 200e
– Kenttämainoksia:
o pääkenttä: (materiaalit ja kuljetukset sovitaan erikseen)
– etupelti: 1500e (puolet 800, neljäsosa 500)
– syöttöruudut. 1000 e/kpl
– etuseinä: 2000e
o muut kentät: alkaen 2000e/kenttä

Räätälöimme yhteistyöpaketin tarpeittesi mukaan, mikäli ylläolevista et löydä omaasi

Yhteydenotot: Heikki Pirilä: 044-0101777 projektipäälikkö, tai Marko Kivi-Koskinen p. 040-567 9992, HSRC ry, puheenjohtaja

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.