Upeaa squashtaidetta tarjolla

Selby vs. Barker

HSRC:läinen squashvalokuvataiteilija Tommi Tapola on valmistanut teoksistaan upeita tauluja ja tarjoaa niitä nyt myyntiin suurelle yleisölle.

Tämä on oiva hetki sisustaa kotinsa, työpaikkansa tai squash-hallinsa uudestaan. Voi heittää vanhojen mestareiden epätarkat ja haalistuneet kuvat ulos ja korvata ne veitsenterävillä ja upeavärisillä tauluilla, jotka esittävät tulevaisuuden mestareita.

Taulut ovat A2-kokoa ja niistä voi koota itselleen mieluisan sarjan, esimerkiksi triptyykin. Hinta on 110 euroa taulua kohden. Valokuvia myydään myös sellaisinaan 50 euron hintaan, joskin on hyvä tietää, että kaupasta ostettuna pelkät raamitkin maksavat enemmän kuin koko taulu.

Kyselyt ja tilaukset pyydetään osoittamaan suoraan taiteilija Tommi Tapolalle puhelimitse 0400-444007 tai sähköpostitse tommi@cc-tukku.com.

Barrington vs. Ryder Lee Beachill Boswell vs. Bianchetti Forstadius vs. Detter Forstadius vs. Detter Gough vs. Harford Grant vs. Abdel Aziz Selby vs. Barker Olli Tuominen Tuominen vs. Swelim Olli Tuominen Willstrop vs. Elborolossy Willstrop vs. Elborolossy

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.