Uusi tyyli

Tervetuloa HSRC:n uudistuneelle kotisivulle! Tarjoamme perinteisen squashviihteen ohella uusia kyselyitä ja uutta triviaa. Nyt voit myös kommentoida uutisia ilman mitään salasanoja tai ennakkorekisteröitymisiä – toki vain hyvässä hengessä joko asiallisesti tai hauskasti. Nettitoimitus vie roskat sinne, minne ne kuuluvat.

Toivotamme hyviä hetkiä nettisquashin parissa! Ja kun olet kalunnut koko HSRC:n tarjonnan, toivotamme hyvää matkaa alati kasvavan linkkilistan suunnalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tällä artikkelilla on 10 kommenttia

 1. Rambo

  Tosi hienot sivut! Hsrc on nettikössin Suomen ykkönen.

 2. Ulla

  Kiva raikastus sivuille!

  Myös infot ajan tasalle: Naisten klubi pelaa sunnuntaisin klo 17-18.30. Heikki Kononen valmentaa. Saisiko sivuille myös laatikon, jossa seuran yhteystietoja?

 3. Hsrc.fi

  Kiitos kannustuksesta ja hyvistä ideoista. Naisten klubin tiedot on päivitetty ja yhteystietoboksi lisätään piakkoin. Otamme mielellämme vastaan lisää ruusuja ja risuja.

 4. Jani

  Kiitos aktiivisille sivujen ”päivittelijöille”, hyvältä näyttää!

 5. peter Resthill

  Tämä kilpailu ,kenellä on kieroimmat lyönnit seurassa voinko mä vaihtaa Rambon vielä johonkin muuhun vaikka Petteri Repoon ?

 6. Fox

  Kiitos viesteistä. Nettitoimitukseen on tullut lukuisia lisäehdotuksia kieroista lyöjistä, mutta tässä kyselyssä pitäydymme aloitusviisikossa. HSRC taitaa olla kiero seura ainakin sen jäsenten lyöntien osalta.

  Jotta squashin muut osa-alueet eivät jäisi pimentoon, kyselemme tulevaisuudessa jotakin muuta. Sitä ennen palkitsemme nykyisen kyselyn voittajan asiaankuuluvalla julkisuudella.

 7. Puhis

  Kysymys kuuluu: äänestikö Olli itseään.
  Puhis ei äänestänyt. Eikä ollut vaimokaan

 8. evelina

  Hej,

  I have recently moved her and was wondering if it is possible to start to play at your club

  best of regards

  Evelinaoberg@gmail.com
  Im a beginner and if there are any courses it would be welcomed.

 9. Fox

  Dear Evelina,

  You are very welcome to start playing at our club. The easiest way to get started would be to show up at the ladies’ club on Sunday at 5pm. Heikki Kononen (040-8604818) will be glad to tell you more.