Vakkari-kisa saatiin päätökseen…

Kevät kauden 2013 Vakkari-kisaa tahkottiin kolmessa squash-lohkossa ja yhdessä Racketball lohkossa 37 pelaajan voimin. Kisan päättäjäiset pidettiin lauantaina 27.4 asianmukaisin menoin. Kiitos vetäjälle ja kaikille osallistujille, syksyllä uusi kierros ja uudet kaaviot.

A-lohkon ylivoimanen voittaa oli Juha Rintanen 68:lla pisteellä. A-lohko oli muilta osin historiansa tasaisin, 2. tullut Karri Kauppi päätyi 3. Antti Lindin kanssa tasapisteisiin. Lisäksi 4. Juha Sarlund ja 5. Ole Martola saivat samat pisteet. 6. Ari Vakkala ja 7. Marko Kivi-Koskinen olivat myös tasapisteissä. Näissä sijoissa keskinäisten otteluiden pisteet ratkaisivat järjestyksen. 

B-lohkon voittajaksi ja ensi kauden nousijaksi kampesi Matti Mannonen, 2. Sauli Jämsä ja 3. Ilkka Lind

C-lohkossa voiton vei Ilkka Haapakoski, 2. Jyri Anttila ja 3. Kari Keränen

Ensimmäistä kertaa pelatun Racketball-lohkon voiton vei Petteri Repo, 2. tuli myös B-lohkossa kakkossijan saannut Sauli Jämsä ja 3. oli Timo Saunalammi.

Syyskauden ilmoittautumiset kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin elokuun alussa Kalevi Koivulalle. HUOM! Lisää miehiä, naisia ja junioreita mahtuu kisaan mukaan syksyllä. Tarkkaile www-sivuja ja seuran ilmoitustauluja elokuussa.

Vakkari-kisan yksi tärkeimmistä matseista streamattiin myös suuren yleisön nähtäville:

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.