Vauhdikkaat vasurivaarit 150 vuotta

Seuramme kaksi vasemmalla kädellä kössiä pelaavaa huliviliveijaria Eetu 4.8.=73 vuotta ja Kale 30.7.=77 vuotta eli yht. 150 vuotta juhlivat tätä harvinaista juhlapäivää omalla veijarimaisella tavallaan salaisessa paikassa (turha kysellä).

Eetu on lyhyen elämänsä aikana puuhaillut kaikenlaista. Urheilupuolella nuorempana hän panosti eniten ja antaumuksella jääkiekkoon. Nyt vanhemmalla iällä hänen kössisaavutuksensa ovat vertaansa vailla tässä maassa, suurimpina meriitteinä 65-vuotiaiden maailmanmestaruus sekä 60-vuotiaiden EM-hopea. Lisäksi Eetulla mm. useita Suomen mestaruuksia ja kaikenlaisia muita mestaruuksia kössissä (näkisitpä Eetun palkintojen määrän, niitä on sadoittain ja sadoittain). Yksi tosi hieno meriitti Eetulla ja hänen Aki-pojallaan on yhdessä – nimittäin Akikin on maailmanmestari (rullalätkässä). On siinä aika kova isä-poika-duo. Nykyään varsinkin näin kesällä Eetu pelaa paljon golfia ja hoitelee upeaa Pukkiluoto-saartaan ja avovaimoaan Maaritia.

Kale on pitkän elämänsä aikana puuhaillut myös kaikenlaista. Urheilupuolella nuorempana hän panosti kaiken jalkapalloon. Vähän myöhemmin mukaan tuli kilpatanssi. Nyt vanhemmalla ja jo päättyneellä kössiurallaan hänen parhaita saavutuksiaan olivat PM-pronssi 35-vuotiaissa (v. 1983), useita Suomen mestaruuksia ja jos mitäkin mitaleita. Lisäksi Kalella on 2 padelin yleisen luokan pronssia aikojen alusta. Kale on 1/2 racketlonin (4-mailakisa) kehittäjistä Suomessa. Kale kössinkilpauransa aikana myös valmensi lajin pariin vajaat 6.000 henkeä. Siinä ohessa hän valmensi yhden PM-mestarin ja muutamia Suomen mestareita. Tänä päivänä Kale on mukana lähinnä kilpailujen johtajana. Nykyään ja nimenomaan näin kesällä Kale tutustuu Hesan terassielämään ja risteilee Tallinnaan ja Tukholmaan rakkaan Anneli-vaimonsa kanssa.

Eetu ja Kale toivottavat KAIKILLE seuramme jäsenille oikein makoisaa kesän jatkoa!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.